Struintocht voor stoere jongens en meiden in grienden langs de Oude Maas

BARENDRECHT/RHOON – De avontuurlijke struintocht wordt wegens succes herhaald. Op donderdagmiddag 25 februari 2016 organiseert Natuurvereniging IJsselmonde opnieuw een avontuurlijke struintocht voor tieners tot 15 jaar. Ditmaal in de grienden van Klein Profijt langs de Oude Maas tussen Barendrecht en Rhoon.

Een tocht waarbij je van alles kunt ontdekken en we je weer heel vrij laten: “We moeten je nog net in de modder kunnen zien vallen”. Onderweg word je uitgedaagd om zelf oplossingen te bedenken voor situaties die bij het struinen voor kunnen komen: op een leuke manier wat van de natuur opsteken met drie avonturiers. Onderga het echte struingevoel!

Zie ook: 24 feb: Voorjaarsvakantie Sportfeest in sporthal De Driesprong

Avontuur

Het avontuur begint op donderdagmiddag 25 februari om 12:30 op de parkeerplaats van Golfclub Oude Maas, Veerweg 2 3161 EX Rhoon (tussen Barendrecht en Rhoon in) en duurt uiterlijk tot 17:00 uur. Trek warme kleren en schoenen aan die tegen een stootje kunnen. Neem ook een klein rugzakje mee met een flesje water en een reep of koek. Misschien zijn handschoenen en een muts ook wel handig. Bij regen (of sneeuw) gaat de tocht natuurlijk gewoon door. Kom veilig fietsen over het fietspad dat langs de Oude Maas loopt tussen Barendrecht en Rhoon. Eventueel kun je je laten afzetten op de parkeerplaats van de Golfclub (zie boven).

Zie ook: 23 feb: Zeskamp-spektakel voor kinderen in Sporthal de Driesprong

Durf jij het aan?

Je kunt gratis mee. Geef je op via mrjschepers [@] hotmail.com, vermeld je naam en leeftijd (10 tot 15 jaar) en telefoonnummer van thuis. Deelname is beperkt, dus meld je snel aan. Inlichtingen telefonisch via 0180-617320.

Foto: Elma DuijndamBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »