Energie Kerstloop

BARENDRECHT – Zondag 20 december 2015 organiseert atletiekvereniging Energie voor de vijftiende maal de Energie Kerstloop, een KNAU-wegwedstrijd en prestatieloop over een afstand van 10 Engelse Mijl, 16,1 kilometer. Prestatielopers kunnen ook kiezen uit een afstand van 5 of 10 kilometer.

Startplaats en parcours

De start van alle afstanden vindt om 13.00 uur plaats op de kunststofatletiekbaan van atletiekvereniging Energie op het sportpark De Bongerd te Barendrecht. Een snel parcours voert de deelne(e)m(st)ers vanaf het sportpark De Bongerd over brede fietspaden tussen Barendrecht en Ridderkerk. Na afloop is er in de gezellige kantine van Energie alle gelegenheid om onder genot van een kopje warme chocolademelk bij te komen en van de prijsuitreiking te genieten.

Aanmelden

Na-inschrijven en ophalen startnummers kan vanaf 11.00 tot 12.45 uur in de kantine van atletiekvereniging Energie op het sportpark De Bongerd. De deelnamekosten zijn 7,50 Euro (na-inschrijving); deelname staat open voor vrouwen en mannen, voor wedstrijdatleet en prestatieloper, voor jong en oud; kortom voor een ieder, die 5.000, 10.000 of 16.100 meter wil hardlopen.

Voor wedstrijdatleten zijn er naast de hoofdprijzen in de overall dames- en heren categorie tevens prijzen beschikbaar in een aantal “master klassen” bij zowel dames als heren. Er is voor iedere deelne(e)m(st)er sportdrank aan de finish en een mooie herinnering. Er is voldoende douche- en kleedgelegenheid aanwezig.

Voorinschrijving kost €6,00 en is mogelijk tot en met vrijdag 18 december 2015. Meer informatie kunt u op de website van Energie inwinnen of telefonisch 0180-617023 – clubgebouw van Energie.

Foto: Kerstloop bij CAV Energie (2013)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »