Avontuurlijke struintocht voor echt stoere jongens en meiden van 10-15 jaar

BARENDRECHT – Op dinsdagmiddag 29 december organiseert Natuurvereniging IJsselmonde een avontuurlijke struintocht voor tieners tot 15 jaar door de Grienden, langs de Oude Maas en het riviertje de Koedood. Een tocht waarbij je van alles zult ontdekken en we je heel vrij laten: “We moeten je nog net in de modder kunnen zien vallen”. Onderweg word je uitgedaagd om zelf oplossingen te bedenken voor situaties die bij het struinen voor kunnen komen.

Niks geen schools gedoe dus, geen meesters en juffen. Kom op zeg, het is nog kerstvakantie! Nee, gewoon lekker struinen en daarbij op een leuke manier wat van de natuur opsteken met drie avonturiers. Onderga het echte struingevoel!

Avontuur

Het avontuur begint op dinsdagmiddag 29 december om 12:30 bovenop de Uitzichtheuvel (De Bult) langs de Oude Maas en duurt uiterlijk tot 17:00 uur. Trek warme kleren en schoenen aan die tegen een stootje kunnen. Neem ook een klein rugzakje mee met een flesje water en een reep of koek. Misschien zijn handschoenen en een muts ook wel handig. Bij regen (of sneeuw!) gaat de tocht natuurlijk gewoon door. Je fiets kun je veilig kwijt achter het hek van b.s.o. ‘Buitengewoon’ (tegenover de ingang van de hockey). Eventueel kun je je laten afzetten op de parkeerplaats van de Carnisse Grienden.

Durf jij het aan?

Je kunt gratis mee. Geef je op via excursies [@] natuurvereniging-ijsselmonde.nl (vermeld je naam en leeftijd en telefoonnummer van thuis) Deelname is beperkt, dus meld je snel aan. Meer informatie via natuurvereniging-ijsselmonde.nl of telefonisch via 0180-617320.

Foto: Elma DuijndamBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »