Rob Prooi Memorial Cross (2014, Kooiwalbos, Barendrecht)

BARENDRECHT – Volgende week zaterdag (28 november 2015) organiseert atletiekvereniging c.a.v. Energie voor het achttiende achtereenvolgende jaar een cross in het Recreatiegebied IJsselmonde, “locatie Kooiwalbos” gelegen tussen Barendrecht en Rotterdam.

Deze veldloop, de Rob Prooi Memorial Cross, staat als recreatieloop over 5 of 10 kilometer open voor iedereen. De crosswedstrijd van atletiekvereniging Energie is sinds 2004 vernoemd naar de plotseling overleden initiatiefnemer Rob Prooi.

Het parcours

In het Kooiwalbos, gelegen in het Recreatiegebied “IJsselmonde” tussen Barendrecht en Rotterdam, zal aanstaande zaterdag een lekker crossparcours uitgezet worden over modder-, zand- en grasstroken en schelp- en graspaden; voorts zijn er diverse hindernissen te overwinnen.

Informatie

Om 11.00 uur (tot 12 jaar) en 11.15 (tot 16 jaar) uur zijn er een tweetal starts voor de jeugd; voor de Energie-jeugd gelden deze twee lopen als Clubkampioenschap Cross. Om 12.15 uur klinkt het startschot voor een afstand van 5.000 of 10.000 meter voor een ieder, die als recreatieloper wil kennis maken met het fenomeen veldloop; binnen deze loop worden ook de Clubkampioenschappen Cross van Energie beslecht.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 45 minuten voor de start in de kantine van Energie op het Sportpark “De Bongerd”, Dierensteinweg 10 te 2991XJ Barendrecht. De kosten zijn EUR 5,00; voor de jeugdlopen EUR 2,00. Voor iedere deelneem(st)ers is er na afloop een herinnering.

De accommodatie van Energie beschikt over ruime kleed- en douchegelegenheid. Voorts dient u rekening te houden met verplaatsingstijd om de afstand (ruim 1.500 meter) tussen de accommodatie van Energie en het Kooiwalbos te overbruggen. Meer inlichtingen vindt u via de website cavenergie.nl of kunt u vragen onder telefoonnummer 0180-617023 of via info@cavenergie.nl.

Foto: CAV Energie (Rob Prooi Memorial Cross 29 november 2014)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »