Schaap in brandweerauto terug naar kudde na duik in sloot Carnisse Baan, Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + video] Na het superschaap van afgelopen week had de brandweer van Barendrecht vanavond (Dinsdag 4 augustus 2015) opnieuw een bijzondere melding met een schaap. Om half negen vanavond (Dinsdag 4 augustus 2015) werden ze gealarmeerd voor een schaap te water, de meldster wist echter niet precies te vertellen waar dit was gebeurd.

De brandweer ging op pad en zocht langs de Carnisser Baan naar een zwaaiende meldster om het schaap te lokaliseren.

Verkeerde kant

Voordat de brandweerlieden de kans kregen om het schaap uit het water te halen, stond deze op eigen kracht al op het droge. Echter aan de verkeerde kant van het water (alweer…) Brandweer Barendrecht: “Een wedstrijdje hardlopen was het gevolg. Gelukkig waren wij met meer en wonnen we de oneerlijke wedstrijd. Hierdoor was het schaap duidelijk beledigd en zette het dier geen stap meer voor of achteruit.

Ritje in brandweerauto

Dan maar met een aantal handen het dier onze brandweerwagen indragen. Eenmaal in de wagen kwam onze “nieuwe vrijwilliger” helemaal tot rust. We hebben het schaap een lift gegeven naar de ingang van de wei waar de eigenaar het dier weer terug bij de kudde heeft gezet.“, aldus de brandweer.

« | »