Video: 'Vliegend' schaap redt zichzelf uit sloot aan de Harmonielaan in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Een schaap heeft zichzelf vanavond, met wat motivatie van de brandweer, uit een slootje aan de Harmonielaan ‘gered’. Daarna is het beest als een waar superschaap richting zijn weide het water over ‘gevlogen’ (video).

De brandweer werd vanavond (Donderdag 30 juli 2015) om half acht voor deze melding gealarmeerd nadat een passant het dier in het water zag staan.

Vliegend naar huis

Het schaap in de sloot vond het water wel weer genoeg toen de eerste brandweerman bij hem in de buurt kwam. Het dier schoot omhoog en stond vrijwel direct op het droge, echter wel buiten zijn graas gebied.

De brandweer heeft vervolgens geprobeerd om het dier met een ladder de goede kant op te dirigeren, maar ook nu had het schaap geen zin in veel gedoe. Het beest rende naar de waterkant en ging met een grote sprong weer netjes zijn graas gebied in (geluidswal A29).
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »