Lastige ex-partner neemt scooter mee uit Barendrecht: aanhouding in Rotterdam

BARENDRECHT – De politie heeft vannacht (Woensdag 29 juli 2015) een man aangehouden nadat hij zijn ex-partner lastig viel bij haar woning in Barendrecht. De man werd later, nadat hij eerst was gevlucht, aangehouden in Rotterdam.

Deur intrappen

Rond twaalf uur vannacht (Woensdag 29 juli 2015) kreeg de politie een melding over een ex-partner die de deur van een woning probeerde in te trappen. Toen de politie onderweg was naar de melding bleek de man al te zijn gevlucht. De man had echter zonder toestemming de scooter van de vrouw meegenomen.

Politiehonden

Agenten en een politiehond hebben in de wijk naar de man gezocht. De man werd hier niet aangetroffen.

Omdat de man een bekende was van de meldster (en de politie) wist ze een adres door te geven aan de politie. Agenten gingen hierop langs bij een woning in Rotterdam van de moeder van de verdachte. Hier bleek de scooter voor de deur te staan.

Vluchtpoging

De politie ging voorzichtig te werk bij de aanhouding. De man heeft eerder verzet gepleegd en een mes op zak gehad. Een politiehond stond daarom al gereed.

Toen de verdachte de politie in de gaten had probeerde hij via het balkon te vluchten. Bij het zien van de politiehond gaf de verdachte zich echter over. De man en de scooter zijn overgebracht naar het politiebureau.

« | »