Scooter aangereden op rotonde 1e Barendrechtseweg (Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Politie en ambulance werden om half vier vanmiddag (Vrijdag 5 september 2014) opgeroepen voor een ongeval met letsel aan de 1e Barendrechtseweg.

Scooter aangereden

Ter plaatse bleek sprake van een aanrijding tussen een automobilist en een scooter. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel in de ambulance gecontroleerd op letsel. Hij kon enige tijd later weer op eigen benen en scooter zijn weg vervolgen. De schade aan de scooter was beperkt tot enkele losgelaten onderdelen.

Voorrang gegeven

De vrouw achter het stuur van de auto reed op de rotonde en wilde de 1e Barendrechtseweg oprijden. Ze heeft hierbij eerst voorrang gegeven aan een fietser, maar toen ze de rotonde af wilde rijden was daar ineens de scooter. Hij kwam vanaf de Dierensteinweg en wilde de oversteek maken naar de Henry Dunantlaan. De vrouw zag de scooter te laat waardoor de twee voertuigen met elkaar in botsing kwamen.

De politie heeft de geschrokken vrouw geholpen bij het afhandelen van de schade. De schade aan de auto bleef beperkt tot de bumper. Na het ongeval was het even druk op de rotonde en 1e Barendrechtseweg in verband met de auto van de vrouw die de weg blokkeerde, deze is later naast de weg gezet waarna het verkeer snel weer op gang kwam.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »