Vier auto's botsen achter op elkaar op de Kilweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanavond (Dinsdag 27 mei 2014) heeft er om tien over half zes een aanrijding met meerdere voertuigen plaatsgevonden op de Kilweg. Politie en ambulance werden met spoed gealarmeerd voor het incident.

Op de Kilweg, ter hoogte van de op- en afritten van de A29, waren vier personenauto’s vlak voor de stoplichten achter op elkaar gebotst. De bestuurster van de achterste auto heeft hierbij mogelijk letsel opgelopen aan haar nek. Ambulance personeel heeft de vrouw gecontroleerd en uit de auto laten stappen. Ze kon zelfstandig mee voor verdere controle in de ambulance.

De overige bestuurders hebben de (geringe) schade ondertussen kunnen afhandelen. De vrouw uit de achterste auto reed in een kleine personenauto die de meeste schade heeft opgelopen aan de voorzijde. Gedurende de afhandeling van het ongeval was één rijstrook vanaf Carnisselande richting het centrum van Barendrecht afgesloten.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »