Auto klapt tegen geluidsscherm langs de Sweelincklaan, voertuig zwaar beschadigd

BARENDRECHT – [Foto’s] Rond 11:40 uur vanochtend (Woensdag 27 april 2022) zijn politie en ambulance met spoed gealarmeerd voor een ongeval met letsel aan de Sweelincklaan. Op het stuk weg tussen de Voordijk en de Bachlaan is een automobilist tegen het geluidsscherm geklapt vervolgens aan de andere kant van de weg tussen de bomen tot stilstand gekomen.

Het voertuig raakte zwaar beschadigd en is door een bergingsbedrijf afgevoerd, het achterwiel is losgekomen van de achteras en bungelde achter het voertuig. Voor zover bekend raakte de bestuurder niet ernstig gewond en betrof het een eenzijdig ongeval.

De rijbaan vanaf de Voordijk richting de Bachlaan is vanwege het ongeval een uur afgesloten geweest. Rond 12:20 is de weg 10 minuten lang in beide richtingen afgesloten geweest zodat het zwaar beschadigde voertuig kon worden afgevoerd. Het geluidsscherm is over enkele meters volledig kapot en hangt deels over het naastgelegen fietspad.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »