Auto klapt tegen vangrail op de A29 bij Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] De hulpdiensten, waaronder politie en ambulance, zijn vanavond (Dinsdag 15 april 2014) om tien over half acht met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de A29. Het ongeval vond plaats in de richting van Rotterdam naar Barendrecht op het stuk snelweg tussen de Voordijk en Breslau.

Ter plaatse bleek er sprake van een ongeval waarbij twee personenauto’s waren betrokken. Eén van de auto’s is door onbekende reden 180 graden gedraaid en tegen de vangrail tot stilstand gekomen. Een inzittende, vermoedelijk de bijrijder, van deze auto raakte gewond. Ambulancepersoneel heeft haar ter plaatse geholpen en later met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Politie en Rijkswaterstaat handelden het incident verder af terwijl een berger de auto afvoerde. Enkele losgelaten auto-onderdelen moesten van de weg worden gehaald. Als onderdeel van de standaard procedure werd bij beide bestuurders een alcoholtest afgenomen. Gedurende het incident is de rechter rijstrook afgesloten geweest.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »