Achtervolging dronkaard eindigt tegen boom aan het Randmeer in Barendrecht (Carnisselande)

BARENDRECHT – [Foto] Afgelopen nacht heeft de politie op diverse plaatsen in Barendrecht alcoholcontroles gehouden. Ook in Hoogvliet en de gemeente Albrandswaard werden controlepunten opgezet. Hierbij zijn in totaal 11 bestuurders gepakt die teveel hadden gedronken en zijn er twee rijbewijzen ingevorderd

Aanrijding bij achtervolging

Rond half zes vanochtend (Zaterdag 8 maart 2014) liep de avond voor één van deze dronken bestuurders af met een klap tegen de boom. De politie van Rotterdam Zuid had de achtervolging ingezet, maar deze bestuurder dacht nog wel te kunnen ontkomen en drukte het gaspedaal van zijn auto in.

In de bocht van de Zuidersingel naar het Randmeer (Carnisselande) ging dit mis. De man schoot van de weg een grasveldje op, ‘ontwortelde’ een lantaarnpaal en kwam met een klap tot stilstand tegen een boom. De bestuurder is aangehouden en bleek teveel alcohol te hebben gedronken. Ondanks de klap hoefde er geen ambulance ter plaatse te komen. Het is niet bekend of de achtervolging direct verband hield met de alcoholcontroles in de omgeving.
Fotograaf: Politie Rotterdam Feijenoord, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »