Auto botst op pijlwagen bij afzetting op A15 Barendrecht

BARENDRECHT – De hulpdiensten zijn vanmiddag (Woensdag 5 augustus 2020) om half vijf gealarmeerd voor een melding van een ongeval op de A15. Op de snelweg ter hoogte van de op/afrit bij de Dierensteinweg in Barendrecht bleek een automobilist op een pijlwagen te zijn gebotst (hoofdrijbaan Ridderkerk -> Barendrecht).

De rijstroken zijn enige tijd afgesloten geweest voor de afhandeling van het ongeval. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de zwaar beschadigde auto en pijlwagen af te voeren. “De bestuurder van de auto is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis“, zo meldt het bergingsbedrijf A. Barendregt.

Een pijlwagen (of actiewagen) wordt gebruikt om (tijdelijke) afzettingen te creëren op de weg. Ze bevatten één of meer grote (lichtgevende/knipperende) pijlen om automobilisten naar een andere rijbaan te dirigeren.

(Er vond vanavond (Woensdag 5 augustus 2020) nog een ander ongeval op de A15 bij Barendrecht plaats, een automobilist raakte door onbekende oorzaak met zijn auto van de snelweg A15 en eindigde ernaast)

« | »