Kettingsbotsing aan de Dierensteinweg in Barendrecht

Rond drie uur vanmiddag (Dinsdag 9 oktober 2012) heeft de politie een aanrijding gemeld aan de Dierensteinweg in Barendrecht. In deze melding stond dat er een auto ongeluk zonder letsel had plaatsgevonden ter hoogte van de Shell.

Ter plaatse bleek er op de brug die over het spoor bij Barendrecht gaat een kettingbotsing te hebben plaatsgevonden. Drie auto’s zijn hierbij op elkaar gebotst waarbij één van de auto’s ook uitgeklapte airbags had. Ondanks de harde klap had geen van de bestuurders letsel.

De politie heeft vrij snel gecontroleerd of de auto’s nog konden rijden. Omdat dit nog mogelijk was zijn de betrokken auto’s doorgereden naar een naastgelegen industrieterrein. Hier heeft de politie samen met de bestuurders de schade afgehandeld.

In zeer korte tijd nadat de beschadigde auto’s zijn vertrokken zijn er nog drie politieauto’s langs het ongeluk gekomen. Onbekend is of deze allemaal voor hetzelfde ongeluk ter plaatse kwamen om te helpen. Onbekend is ook of één van deze politieauto’s nog terug is gekomen om de losgekomen onderdelen van de auto’s van het wegdek te vegen.
Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »