Fietser loopt letsel op aan de Henry Dunantlaan in Barendrecht

Vanmiddag is de politie en ambulance uitgerukt voor een aanrijding met letsel aan de Henry Dunantlaan. Het betreft het begin van de Henry Dunantlaan bij de kruising met de Voordijk (waar ook het fitnesscentrum is gevestigd).

Ter plaatse bleek een oudere man door onbekende oorzaak van zijn fiets te zijn gevallen. Mogelijk betreft het een aanrijding met een tegemoetkomende fietser. De man is aan zijn hoofd behandeld door het ambulancepersoneel. Nadat het ergste bloedden bij het slachtoffer was gestopt, is de man afgevoerd met de ambulance. Een politieagent is op de fiets van het slachtoffer terug gegaan naar het bureau (waarschijnlijk omdat er geen politie busje voor handen was om de fiets te vervoeren).

Toevallig was een auto van de brandweer van Barendrecht (PM45.1) in de buurt van het ongeluk. Deze hebben als eerste hulp kunnen verlenen aan het slachtoffer.
Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »