Politieauto

BARENDRECHT – Bewoners van de wijk Vrijheidsakker zijn vanochtend (Maandag 8 juli 2019) in alle vroegte gewekt door een politie-inval. Omstreeks 6:00 uur vanochtend (Maandag 8 juli 2019) waren meerdere politie-eenheden aanwezig in de wijk en was er geschreeuw te horen bij de betreffende woning.

Het is omwonenden niet duidelijk of het een arrestatieteam betrof, maar om toegang te krijgen tot de woning zou de voordeur zijn geforceerd.

De politie laat bij navraag weten verder niets te kunnen melden over de inval, aangezien het een lopend onderzoek betreft. Het is daarom ook niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.

Update 21:55 uur: De inval heeft plaatsgevonden aan de Moekestorm-Akker: “De deur is met een kettingzaag van de politie helemaal in tweeën gezaagd, één persoon is door politie meegenomen“, aldus een buurtbewoner.

Heeft u iets gehoord of gezien van de inval of weet u meer over deze politie inzet? Neem dan contact op met BarendrechtNU (of mail direct naar nieuws@barendrechtnu.nl)

« | »