Traumaheli landt voor incident bij IKEA Barendrecht (Hamburg)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video + Update] Vanochtend (Zaterdag 1 februari 2014) even voor het middaguur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de IKEA in Barendrecht aan de Hamburg. De traumahelikopter kwam samen met een ambulance en politie met spoed naar het incident.

De helikopter heeft bij aankomst de landing ingezet op een vrije plaats naast het parkeerdek aan de kant van de A29 (zie de video voor de landing en het opstijgen). Een ambulance stond inmiddels ook gereed op de parkeerplaats onder de IKEA. Het is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand was.

Een persoon is in de ambulance geplaatst en overbracht naar het ziekenhuis. De arts uit de traumahelikopter hoefde hierbij niet mee in de ambulance. Na drie kwartier waren alle hulpdiensten weer vertrokken van het terrein van IKEA Barendrecht.

Update 2 februari 2014, 16:20

Volgens nieuwe informatie bleek het waarschijnlijk niet te gaan om een incident waarbij een medewerker gewond is geraakt, maar een jong kind van 16 maanden oud. Het kind zou brandwonden hebben opgelopen door koffie/thee in het restaurant van de winkel. Tot dusverre is deze informatie echter ook nog niet officieel bevestigd.

Op 4 september 2013 werd de traumahelikopter ook opgeroepen voor een incident bij de IKEA Barendrecht.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »