Fietsende vrouw aangereden op 2e Barendrechtseweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Vrijdag 31 januari 2014) om tien voor elf werden politie en ambulance opgeroepen voor een melding van een aanrijding aan de 2e Barendrechtseweg.

Ter hoogte van het Achterom had een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. De auto kwam vanaf de 2e Barendrechtseweg en wilde het Achterom inrijden. Op dat moment reed een vrouw op haar fiets over het fietspad en werd, ondanks dat de man vol in de remmen ging, geraakt.

De vrouw klaagde over pijn in haar knie. Zij is in de ambulance, welke met spoed ter plaatse kwam, gecontroleerd. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis en mocht door naar huis. Ondertussen nam de politie een alcoholtest af bij de bestuurder van de auto, standaard onderdeel van de procedure.

De bestuurder van de auto en de aangereden vrouw konden elkaar achteraf gelukkig omhelzen. Nadat ook het papierwerk was afgehandeld konden politie en ambulance vertrekken. De vrouw was nog wel moeilijk te been vanwege de klachten aan haar knie.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »