Politieauto (Centrum Barendrecht)

BARENDRECHT – Een bejaarde vrouw uit Barendrecht is gisteravond (Donderdag 28 februari 2019) van haar sieraden bestolen nadat een man zich bij haar naar binnen wist te kletsen met een babbeltruc. Gisteren (Donderdag 28 februari 2019) stond er een man voor haar deur in het centrum van Barendrecht, hij zei dat hij van Stedin was en langskwam omdat er problemen waren met het licht.

De 80-jarige vrouw liet de man binnen en op het moment dat zij in de keuken was om op zijn verzoek een stekker uit het stopcontact te halen, heeft hij de woning doorzocht en een grote hoeveelheid sieraden meegenomen.

Signalement

De politie heeft direct na de melding nog naar de man gezocht, maar hem niet meer aangetroffen. Familie van het slachtoffer heeft het volgende signalement gegeven van de man: 1.70m lang, dik postuur, droeg een geel fluoriserende jas met blauw basebal petje. De licht getinte man had een licht stoppelbaardje.

Opmerking: Familie heeft laten weten dat de diefstal om 15:00 uur plaats vond, de politie spreekt van 19:00 uur; artikel wordt aangepast zodra hier uitsluitsel over is.

Bent u slachtoffer geworden van een babbeltruc, bel dan zo snel mogelijk de politie via 112 als de daders nog in de buurt zijn of bel met het algemene nummer 0900-8844.

« | »