Politieauto en ambulance

BARENDRECHT – Een 19-jarige jongen is twee weken geleden mishandeld bij het tunneltje aan de Breslau bij de onderdoorgang A29. Eén van de daders sloeg de jongen, met een scherp voorwerp, op zijn rechter slaap. “Hij viel op de grond, maar de jongen bleef staan. Eén persoon deed niets en één van de andere twee heeft ook geslagen en geschopt. Ze liepen na de klappen direct weg richting Muziekplein“, aldus familie van het slachtoffer.

Inmiddels gaat het naar omstandigheden weer goed het het slachtoffer: “Het gaat goed, de wond geneest mooi en snel.” Er is afgelopen week aangifte gedaan bij de politie.

Mishandeling

Het slachtoffer kwam op zondagnacht (16 op 17 februari) rond 03:00 – 03:30 uur lopend terug van een feestje in Carnisselande toen hij werd belaagd door een groepje van 4 jongens. Terwijl het slachtoffer langs het groepje liep zag hij dat één van hen hem wilde aanspreken, hij haalde daarom zijn handen uit zijn zakken om zijn oortjes (muziek) uit te doen: “Vervolgens haalde de dader volop uit op zijn rechter slaap” Dit gebeurde met een (onbekend) scherp voorwerp. Het slachtoffer viel op de grond, waarna een andere persoon tegen zijn hoofd heeft geschopt. Het slachtoffer heeft hierbij zo goed mogelijk zijn hoofd proberen te beschermen met zijn armen en is daarna teruggegaan naar de locatie van het feest, hier is hij aan zijn verwondingen behandeld door ambulancepersoneel. De politie stelde een onderzoek is.

Daders

De daders hadden de leeftijd van 16 tot 20 jaar: “Het gaat om 1 donkere jongen, 1 blanke en 2 getinte jongens. Kleding: rood jasje, wit jasje, zwarte jasjes“. De familie vraagt getuigen/passanten (die mogelijk iets gezien hebben van de daders; al eerder, de mishandeling of de vlucht) om zich te melden bij de politie, want de daders zijn nog niet gepakt en camerabeelden uit de omgeving blijken onvoldoende zicht te hebben gegeven op de (vluchtende) daders.

« | »