Twee gewonden bij aanrijding tussen personenauto's op de Dierensteinweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Rond half één vanmiddag (Zondag 14 oktober 2018) heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Dierensteinweg, op het kruispunt onderaan de op/afrit naar de A15. Twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing en in ieder geval twee inzittenden liepen hierbij letsel op.

De auto’s kwamen met de voorzijden met elkaar in botsing, de airbags zijn geactiveerd door de klap. De twee personen zijn ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel en (ter verdere controle) overgebracht naar het ziekenhuis.

Dierensteinweg

Het ongeval vond plaats op het verkeerskruispunt van de Dierensteinweg bij de op/afrit van de A15. De afgelopen maanden hebben hier meerdere soortgelijke incidenten voorgedaan waarbij twee voertuigen uit verschillende richtingen met elkaar in botsing kwamen.

Rond één uur waren beide beschadigde voertuigen afgevoerd en het wegdek gereinigd (gelekte olie), zodat de weg weer kon worden vrijgegeven. Verschillende rijstroken richting de oprit A15 werden tijdelijk afgesloten voor de afhandeling van het ongeval.

« | »