Vrouw naar ziekenhuis na frontale aanrijding tussen twee auto's op de Gouwe

BARENDRECHT – [Foto’s] Om half drie vanmiddag (Zaterdag 29 september 2018) zijn twee personenauto’s frontaal met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Gouwe met de Dintel. Eén voertuig reed de wijk uit, terwijl het andere voertuig vanaf de Dintel de wijk in kwam rijden. In de bocht klapte de auto’s frontaal op elkaar. Twee ambulances kwam met spoed ter plaatse.

Een vrouw (de bestuurder van de grijze auto) is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De vijf inzittenden van het andere voertuig zijn ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel, waaronder drie kinderen. Hoewel geschrokken hebben zij geen letsel over gehouden aan het ongeval. Een politieagente heeft een lach kunnen terugbrengen op het gezicht van de kinderen nadat ze hen een troostbeertje (knuffelbeer) had gegeven.

De wijk de weg in/uit is enige tijd afgesloten geweest voor de hulpverlening en afhandeling van het ongeval. Twee bergingsvoertuigen zijn ter plaatse gekomen om de zwaar beschadigde voertuigen af te voeren.

De politie heeft met betrokkenen en getuigen gesproken en onderzoekt de oorzaak van het ongeval.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »