Twee gewonden bij aanrijding met vuilnisauto op de Dierensteinweg / Lorentzweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De hulpdiensten zijn vanochtend (Dinsdag 31 december 2013) om tien voor half twaalf opgeroepen naar een aanrijding met letsel op de kruising van de Lorentzweg met de Dierensteinweg. Twee ambulances, politie en de brandweer kwamen met spoed naar het incident.

Ter plaatse bleek sprake van een aanrijding tussen een lesauto en een vuilniswagen. De vuilniswagen heeft de auto aan de achterkant geraakt. Beide voertuigen hebben hierdoor schade opgelopen. De achterkant van de lesauto is hierdoor helemaal ingedeukt.

Twee inzittenden van de personenauto zijn door de ambulancedienst en de brandweer uit hun auto gehaald. De brandweer heeft hiervoor de deuren uit de auto geknipt. Beide personen zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Enkele omstanders hebben direct na het ongeval geassisteerd om de nek van de slachtoffers stabiel te houden.

Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend, de politie (VOA) onderzoekt het ongeval. Het verkeer op de Dierensteinweg heeft in beide richtingen hinder ondervonden. Het verkeer werd gedeeltelijk over 1 rijbaan geleid. Verkeer naar de Lorentzweg was niet mogelijk en er was vertraging richting het bedrijventerrein (de Donk).
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »