Politieauto

BARENDRECHT – Een 12-jarige jongen is gisteravond (Maandag 17 september 2018) rond 18:15 uur op ongepaste wijze door een oudere man aangesproken terwijl hij over de Voordijk fietste. De moeder van de jongen werd na het voorval door hem gebeld en moest hem in paniek zijnde toestand komen opvangen.

De politie werd direct ingeschakeld, maar de man werd niet meer aangetroffen.

Geslachtsdeel

De jongen reed maandagavond (17 sept) over de Voordijk toen hij omstreeks 18:15 uur werd ingehaald door een witte auto. Dit gebeurde ter hoogte van het tunneltje bij de fietsenwinkel Peter Terlouw. De moeder van de jongen: “Voor het tunneltje is de man gestopt en uitgestapt. Hij vroeg aan mijn 12 jarige zoon of hij zijn geslachtsdeel wilde zien. Mijn zoon heeft daarop geantwoord ‘rot op’ en fietste vervolgens snel weg.

De moeder heeft aangegeven dat er aangifte zal worden gedaan bij de politie. Een kenteken van de witte BMW waarin de man reed is niet bekend, maar de man zelf wordt omschreven als: een blanke man tussen de 50 en 60 jaar, gerimpeld in het gezicht, blond haar en hij droeg een geruite blouse met joggingbroek.

Heeft u iets gezien van het voorval, dan kunt u zich in de eerste plaats melden bij de politie (0900-8844) en/of bij BarendrechtNU om in contact te worden gebracht met de moeder van de jongen.

« | »