Vrouw lichtgewond aan arm bij keukenbrand Vrijenburglaan in Barendrecht (Carnisselande)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De brandweer werd vanmiddag (Zaterdag 28 december 2013) om tien over drie opgeroepen voor een melding van een gebouwbrand. Diverse brandweervoertuigen, politie, een ambulance en de traumahelikopter werden met spoed opgeroepen. De traumahelikopter werd boven Barendrecht afgemeld en hoefde niet te landen.

Ter plaatse bleek sprake van een keukenbrand in de woning aan de Vrijenburglaan. Bij aankomst van de brandweer hadden de bewoners de woning al verlaten. Bij de brand heeft een vrouw lichte brandwonden opgelopen aan haar onderarm, zij is enkele huizen verderop opgevangen. De behandeling is voortgezet in de ambulance die de vrouw even later heeft meegenomen naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de woning gecontroleerd en uiteindelijk geventileerd, hierbij was duidelijk zichtbaar dat er zich behoorlijk wat rook in de woning bevond. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om ondersteuning te bieden aan de bewoners bij de afhandeling van de keukenbrand.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »