Sportauto knalt tegen boom aan de Carnisser Baan in Barendrecht (Carnisselande)

BARENDRECHT – [Foto’s] Enkele minuten voor het middaguur werd een ambulance met spoed opgeroepen naar de Bergen te Barendrecht. De correcte locatie bleek later de Carnisser Baan te zijn, ter hoogte van de Praxis aan de Bergen. De politie is eveneens met spoed naar het incident gegaan.

Ter plaatse bleek sprake van een eenzijdig ongeval. Een prijzig model sportauto (Honda S2000, in beperkte oplage geproduceerd) heeft bij het verlaten van de rotonde vermoedelijk teveel gas gegeven waardoor de auto een draai van 180 graden maakte. De auto kwam achterstevoren tot stilstand tegen een boom. De bestuurder, welke met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis is vervoerd, mag waarschijnlijk van geluk spreken dat hij niet in de sloot terecht is gekomen.

De schade aan de auto zat aan de bestuurderskant, naast een deuk in de zijkant heeft ook de voorruit schade opgelopen door de klap. Een berger is de auto komen ophalen. De politie heeft het incident afgehandeld en met betrokkenen gesproken. Het overige verkeer is langs het incident geleid over de andere rijbaan.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »