Scooter komt ten val tegen bumper van auto aan de Dorpsstraat in Barendrecht

BARENDRECHT –[Foto’s] Vanochtend (Vrijdag 29 november 2013) om tien voor half elf werd een ambulance met spoed opgeroepen naar de Dorpsstraat. Enkele minuten later maakte de politie melding van een ongeval met letsel waar een scooter bij was betrokken.

Ter plaatse bleek een jongen onderuit te zijn gegaan met zijn scooter waarbij hij tegen de bumper van een auto aan is gegleden. Hij is direct opgevangen door personeel van een naastgelegen winkel. Volgens de bestuurder van de auto wilde de jongen een andere geparkeerde auto passeren terwijl hij net met zijn auto de scooter tegemoet kwam rijden (de geparkeerde auto stond een stukje achter de ambulance, maar deze is direct verplaatst na het ongeval). De jongen kon niet meer uitwijken en schoof onderuit: de scooter schoof tegen de bumper en de jongen viel net neer naast de auto, aldus de bestuurder.

De jongen is door het aanwezige ambulancepersoneel geholpen en later meegenomen naar het ziekenhuis. Gezien de situatie lijkt het erop dat het letsel meeviel en de jongen alleen ter controle is meegenomen. De politie is ter plaatse gekomen om getuigenverklaringen op te nemen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »