Traumahelikopter naar medische noodsituatie Emmastraat in Barendrecht

BARENDRECHT – [Video] Vanavond (Vrijdag 29 november 2013) om half negen zijn de hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Emmastraat. In eerste instantie werd een ambulance opgeroepen, maar hierna volgende ook brandweer, politie en de traumahelikopter uit Rotterdam. De brandweer is na enkele minuten afgemeld voor deze inzet, zij werden opgeroepen voor een mogelijke reanimatie.

De traumahelikopter vloog ongeveer tien minuten na de oproep al over Barendrecht. De helikopter zette de landing in op de kruising van de Kilweg met de 3e Barendrechtseweg, dit is een behoorlijk stuk van de Emmastraat vandaan. Mogelijk is hiervoor gekozen omdat het al erg donker was op dat moment. De trauma-artsen zijn door de politie met spoed naar de Emmastraat gebracht. Hier waren ook twee ambulances aanwezig.

De politie laat weten dat een kindje en de ouders door een ambulance zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Een arts uit de traumahelikopter is meegegaan in deze ambulance. Wat de reden is van deze inzet is niet bekend.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »