Kop-staart aanrijding op de 1e Barendrechtseweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Woensdag 13 november 2013) vond er vlak voor het middaguur een aanrijding met letsel plaats op de 1e Barendrechtseweg. Een ambulance en de politie werden met spoed naar het incident opgeroepen dat zou hebben plaatsgevonden ter hoogte van de Evertsenstraat.

Ter plaatse bleek er sprake van een kop-staart aanrijding, een vrouw is hierbij lichtgewond geraakt. De vrouw in de voorste auto kreeg na de aanrijding last van misselijkheid en pijn in haar nek. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw nagekeken en behandeld, voor verder onderzoek is zij meegegaan naar het ziekenhuis.

Het ongeval veroorzaakte verkeershinder op de 1e Barendrechtseweg vanwege de drukte aldaar. De politie moest het verkeer van beide kanten over een rijbaan laten rijden. Agenten van de verkeerspolitie hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld naar het ongeval.

Fotograaf: Robin Veerman, Nieuwsopbeeld. Bron: Gewonde bij kop-staart aanrijding 1e Barendrechtseweg Barendrecht
Fotograaf: Robin Veerman, Nieuwsopbeeld, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »