Motorrijder naar ziekenhuis na ongeluk met auto op de Kilweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Even na drie uur vanmiddag (Zaterdag 2 november 2013) is een ambulance opgeroepen om met spoed naar een incident aan de Kilweg te gaan. Ook de politie ging met in ieder geval twee auto’s naar de betreffende locatie.

Ter plaatse bleek er sprake van een ongeval tussen een auto en één óf twee motorrijders. Het ongeval vond plaats op de Kilweg op het wegdeel vanuit Carnisselande naar het centrum van Barendrecht (net na de GROEN-rotonde). Bij het ongeval raakte in ieder geval één van de motorrijders gewond en moest hiervoor mee naar het ziekenhuis.

Over de oorzaak van het ongeval bestaat veel onduidelijkheid. Zowel de betrokkenen als de politie konden geen duidelijkheid krijgen over de oorzaak. Omdat deze informatie belangrijk kan zijn voor verzekeringskwesties is de VOA (verkeersongevallen analisten) ter plaatse gevraagd. Zij hebben de situatie in kaart gebracht en onderzoek gedaan.

Gedurende de afhandeling zijn twee van de drie banen op de Kilweg afgesloten geweest, dit veroorzaakte een vertraging voor het autoverkeer. Twee kinderen, welke in de auto zaten en ook moesten wachten in de kou, hebben een warmtedeken en knuffeltje van de politie gehad. Een passerende auto waarvan de bestuurder niet oplette nam nog een pylon mee onder haar auto; zij is door de politie aangesproken op haar onoplettendheid (zie foto’s).

Gisteravond vond er een paar honderd meter verderop ook al een ongeluk plaats op de Kilweg.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »