45km/u autootje betrokken bij ongeluk Kilweg (Kilpad) in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Om vijf minuten voor half zeven werd vanavond (Vrijdag 1 november 2013) een ambulance met spoed opgeroepen naar de Kilweg. Zo’n tien minuten later maakte de politie melding van een ongeval met letsel.

Ter plaatse bleek er sprake van een auto-ongeluk waarbij een kleine 45 km/u auto betrokken was. In de aanwezige ambulance werd een persoon gecontroleerd op letsel, het is niet bekend of deze persoon ook daadwerkelijk letsel heeft opgelopen.

De auto heeft aan de voorzijde schade opgelopen. Iets of iemand is met een behoorlijke kracht op de voorkant van de auto terecht gekomen waardoor de bumper en vooruit van de auto beschadigd raakte.

Het ongeval vond plaats op het Kilpad, de parallelbaan van de Kilweg, in de bocht naar de parallelbaan van de A29 richting Heinenoord. De politie was eveneens aanwezig en heeft met de bestuurder van de auto gesproken. Zowel over de oorzaak als afloop van dit incident zijn verder geen details bekend.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »