Politieauto

BARENDRECHT – Afgelopen dinsdag werd er al twee keer overdag ingebroken in de wijken rond het station. Hierop is er extra surveillance ingesteld, zowel politie als Buurtpreventie vrijwilligers zijn extra alert en aanwezig in dit gebied.

Gisteravond waarschuwde de politie om half twaalf voor twee pogingen tot inbraak die hadden plaatsgevonden in de stationswijk. Later in de avond/nacht was het helaas toch weer raak: er werd (opnieuw) ingebroken aan de Giessen. Afgelopen dinsdag werd er in deze straat ook al ingebroken in een woning. Op 14 of 15 december vond er eveneens een inbraak plaats in de Oranjewijk (Oranjestraat).

Verdachte situaties

Politie en Buurtpreventie blijven benadrukken dat het signaleren van verdachte situaties heel erg belangrijk blijft. In het geval van een verdachte situatie mag er direct 112 worden gebeld. Ook in het waardevol om de informatie via de Buurtpreventie Whatsapp groep te delen zodat vrijwilligers extra oren en ogen kunnen bieden in het betreffende gebied.
Video: Politie, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »