Politieauto

BARENDRECHT – Gisteravond (Zondag 19 mei 2013) om half 12 (23:36) heeft de politie melding gemaakt van een overval aan de Lorentzweg. De overval heeft plaatsgevonden op restaurant Barend Beer, dit restaurant is afgelopen jaar al een keer eerder overvallen.

De politie is na de overval op zoek gegaan naar twee lichtgetinte mannen die zijn gevlucht in de richting van de Dierensteinweg. Een van de daders had een donkere jas aan en heeft een zwarte baard.

Het is niet bekend of de politie vannacht (Maandag 20 mei 2013) al aanhoudingen heeft kunnen verrichten voor deze overval. Ook is er niet bekend gemaakt of en wat voor soort wapens er zijn gebruikt bij de overval.

Update 11:00 – Daders en buit

De politie heeft inmiddels laten weten dat de overval na sluitingstijd heeft plaatsgevonden. Twee mannen hebben het personeel met een vuurwapen bedreigd nadat ze het restaurant waren binnengedrongen. Hun buit bestond uit de dagopbrengst van die dag en een aantal andere spullen. De overvallers gingen er vandoor in een witte auto. De politie vraagt getuigen en mensen die meer weten over deze overval zich te melden. Dit kan bij het politiebureau, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Volg BarendrechtNU.nl via Twitter, Facebook en Google+ voor updates.

 

« | »