FOTO'S: Sinterklaasparade in Carnisselande

BARENDRECHT – [Foto’sVideo] Een parade met Sinterklaas en vele Pieten trok vanmiddag (Zaterdag 13 november 2021) door Carnisselande. Om 15:45 uur vertrok de optocht vanaf de Avenue Carnisse richting het Middeldijkerplein, door winkelcentrum Carnisse Veste naar het Havenhoofd (rond 16:45 uur).

Kinderen langs de route kregen snoep en konden op de foto met de Pieten. Tussen de muziekwagens in de optocht liepen een (pieten )dansgroepen mee. Sinterklaas zelf is al op leeftijd, dus hij reed mee in een tuk-tuk autootje. In winkelcentrum Carnisse Veste is de Sint wel te voet verder gegaan, hier ging hij met tientallen kinderen op de foto. Tegen vijf uur werd de Sint toegezongen door alle kinderen op het Havenhoofd, daarna is de stoet voor het laatste stukje van de parade richting Sporthal de Waterpoort gegaan.

Bekijk hier de video van de start van de parade aan in Carnisselande (via Facebook).

Zie ook: Sinterklaasparade door het centrum van Barendrecht
Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »