Internationaal Paastoernooi bij BVV Barendrecht

BARENDRECHT – [Fotoalbums] Vandaag (Maandag 21 april 2014) werd voor de 20st keer het internationale paastoernooi gehouden op sportpark de Bongerd. BVV Barendrecht ontving dit jaar weer teams uit binnen- en buitenland: Hull City (Engeland) en KV Mechelen (België) als internationale teams. De Nederlandse teams waren onder andere AFC Amsterdam, FC Volendam, Willem II/RKC en Excelsior Rotterdam.

De B-junioren speelden vanaf 14:40 uur de kruiswedstrijden, gevolgd door plaatsingsduels om 15:55 uur. De C-junioren speelden 7 wedstrijdrondes. De finale van de B-junioren trapte vervolgens om 16:30 uur af. Direct hierna was het tijd voor de prijsuitreiking. De eerste wedstrijd werd vanochtend (Maandag 21 april 2014) om tien uur afgetrapt na de opening om kwart over negen.

Finales

In de finale van de B junioren speelde Mechelen (België) tegen Hull City (Engeland). De goals waren tijdens de 15 minuten durende wedstrijd schaars, Na zo’n 10 minuten spelen maakte Hull City echter het eerste en tevens laatste doelpunt van de finale, ze behaalde hiermee de eerste plaats.

Bij de C junioren werd geen finale gespeeld in verband met een ontbrekend team, hier is de winnaar bepaald op basis van het aantal gewonnen wedstrijden tijdens de poulewedstrijden. De winnaar in deze poule is AFC Amsterdam geworden.

BVV Barendrecht is zelf in beide klassen op de 7e plaats geëindigd. De prijsuitreiking werd verricht door Jean-Paul Boetiüs van Feyenoord Rotterdam.

Fotoalbums

Uitslagen

Prijzen

Naast de team uitslagen in beide klassen werden er ook nog een aantal andere prijzen uitgereikt:

B-Junioren C-Junioren
Beste keeper KV Mechelen, Dylan Coveliers FC Volendam, Barry Lauwers
Beste speler KV Mechelen, Jorn van Camp FC Volendam, Nathangelo Markelo
Sportiviteitsprijs Excelsior Maasluis Alphense Boys

Winnende teams competitie/poule

Plaats B-Junioren C-Junioren
1 KV Mechelen AFC Amsterdam
2 Hull City FC Volendam
3 FC Volendam Willem II
4 AFC Amsterdam Hull City
5 UVS Leiden Alphense Boys
6 Excelsior Maasluis Excelsior Rotterdam
7 BVV Barendrecht BVV Barendrecht
8 Excelsior Rotterdam  Limburgia C1 (Afgemeld)

 Foto: KV Mechelen (B-junioren) en AFC Amsterdam (C-Junioren).

« | »