Muziek, zang en vermaak op het WinterFeest Barendrecht 2013

BARENDRECHT – [Foto’s + Video’s] Gisteren (Zaterdag 14 december 2013) vond het WinterFeest weer plaats in de oude dorpskern van Barendrecht. Gedurende de dag waren er muzikale optredens en vermaak voor jong en oud.

Tijdens het WinterFeest konden bezoekers terecht op de kerst/winter-markt en waren er voor kinderen diverse attracties. Zo was er een zweefmolen en was de Maasoever Spoorweg aanwezig met een stoomtrein waar kinderen een ritje mee konden maken.

Om kwart voor twee zag het rood van de kerstmannen en vrouwen op het WinterFeest. Dit waren de deelnemers voor de Santa Run Barendrecht. Bekijk van deze activiteit het eerder gepubliceerde artikel met foto’s en een video via de volgende link: Kerstmannen en vrouwen rennen door centrum Barendrecht

Gedurende de middag waren er nog diverse muzikale optredens in de tent op het Doormanplein: Kinderzanggroep en Meezingkoor van Harmonievereniging Barendrecht, Kidz Bizz, Tuesdaysingers en het Jubal kerstensemble.

‘s Avonds was er een lichtjesoptocht voor kinderen onder leiding van de Euroband. De stoet liep door het centrum van Barendrecht: Dorpsstraat, Hoefslag, Paddeweg, Kerkweg, Vlietweg en weer terug via de Schaatsbaan naar de Dorpsstraat. De band speelde tijdens de wandeling gezellige muziek en dit bleef voor inwoners van de eerder genoemde straten zeker niet onopgemerkt.

Na de lichtjesoptocht was er in de tent op het Doormanplein volkskerstzang onder leiding van harmonievereniging Barendrecht. Tussen de liederen door werd het kerstverhaal verteld.

Het WinterFeest werd afgesloten met een optreden door Men4Christ in de Dorpskerk.

Fotoalbums

Video’s

Optredens WinterFeest

Euroband optreden

Lichtjesoptocht

Volkszang en kerstverhaal

Een video en foto’s van de Santa Run zijn te bekijken via: Kerstmannen en vrouwen rennen door centrum Barendrecht
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »