Santa Run Barendrecht: Tijdens het hardlopen (Jaagpad) – Winterfeest Barendrecht 2013

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vandaag (Zaterdag 14 december 2013) vond het WinterFeest Barendrecht 2013 plaats in de oude dorpskern van Barendrecht. Een groot onderdeel hiervan was de Santa Run. Zo’n 300 deelnemers rende mee als kerstman/vrouw door Barendrecht.

Update: Bekijk hier de foto’s van SantaRun 2014

Rond half twee vanmiddag (Zaterdag 14 december 2013) zag het Doormanplein al rood van de kerstmannen en vrouwen. Voor de start van de Santa Run werden de deelnemers klaargestoomd met een warming-up en maakte de organisatie het bedrag bekend dat is opgehaald door de Santa Run deelnemers: €4.130. Vervolgens kon de Santa Run worden gestart door de burgemeester van Barendrecht.

Honderden kerstmannen en vrouwen rende door Barendrecht: vanuit de Dorpsstraat (Doormanplein) naar de Hoefslag, over de Hoefslag naar het Jaagpad om via daar naar de rotonde van de 2e Barendrechtseweg te gaan. Via daar rende de deelnemers over de Buitenlandsebaan naar de Lindehoevelaan en vanaf daar weer terug naar het kruispunt Binnenlandsebaan/Schaatsbaan. Alle deelnemers ontvingen bij de finish, in de Dorpsstraat, een Santa Run medaille, een kop snert en een gezonde versnapering.

De Santa Run werd georganiseerd door Rotary Club Barendrecht. De opbrengst is bedoeld voor het ondersteunen van een nog te bouwen hospice. Mensen die nog maar kort te leven hebben, vinden in een hospice een geborgen plek om hun laatste dagen in alle rust door te brengen.

Fotoalbums

Bekijk hier het artikel met foto’s en video’s van het WinterFeest: Muziek, zang en vermaak op het WinterFeest Barendrecht 2013
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »