Officiële opening speelveld De Kleine Duiker in Barendrecht

BARENDRECHT – Op donderdagavond 31 oktober jl. werd het recent aangelegde speelveld bij De Kleine Duiker in Barendrecht officieel geopend. De aanleg van dit speelveld is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Coöperatiefonds van de bank. René de Beer, directievoorzitter van de Rabobank, verrichtte de officiële openingshandeling door samen met de aanvoerders van de G-teams van BVV Barendrecht en v.v. Smitshoek de aftrap te doen. Deze handeling was niet alleen de opening van het speelveld, maar ook het begin van het eerste mini-Rabobank voetbaltoernooi voor de G-teams van BVV Barendrecht en v.v. Smitshoek. Voor de gelegenheid waren lichtmasten geplaatst rondom het nieuwe speelveld.

Van de onderlinge wedstrijden werd op enthousiaste wijze verslag gedaan door ‘local hero’ Jos Vis. Het toernooi werd door de spelers en hun coaches, Henk Vermeer (BVV) en Wilco de Groot (v.v. Smitshoek), bijzonder positief ontvangen. Voor de voetballers van de G-teams was het toernooi extra bijzonder, want het gebeurt niet zo vaak dat zij een lichtwedstrijd spelen.

Na een sportief mini-toernooi, dat werd gespeeld in speciaal voor deze gelegenheid gemaakte voetbalshirts, werd het sportieve gedeelte afgesloten met het nemen van penalties. Moe maar voldaan namen de voetballers na het mini-toernooi plaats in de kantine van De Kleine Duiker voor een hapje en een drankje. En dat het enthousiasme over dit eerste mini-Rabobank voetbaltoernooi voor G-teams groot was, werd duidelijk toen veel spelers bij hun vertrek de vraag stelden: volgend jaar weer?

Bekijk hier meer foto’s van de wedstrijd.

« | »