ToBe-All in bij De Baerne Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Gisteren (Zaterdag 9 november 2013) vond ‘ToBe All-in’ plaats in De Baerne Barendrecht. Het activiteitenprogramma was bedoeld om iedereen te kunnen laten ontdekken wat De Baerne te bieden heeft.

Muziek & Workshops

Gedurende de dag konden er diverse muziek-workshops worden gevolgd. Zo kon je beginnen met het leren bespelen van diverse instrumenten, of een workshop volgen waarin werd geleerd hoe je zelf teksten voor liedjes kunt schrijven. Tussen de workshops door werden er muzikale optredens verzorgd in de hal van De Baerne.

Nieuwe patio

Om half twee ‘s middags opende wethouder Stephanie ter Borg officieel de nieuwe patio De Baerne. Deze kon worden opgeknapt met de opbrengst van ToBe-All in van vorig jaar. De wethouder legde samen met een leerling van de muziekschool de eerste steen van het wandelpaadje in de patio, uiteraard onder toeziend oog van de vele aanwezige gasten.

Nieuwe bibliotheek

Tijdens ToBe-All in werden er in De Baerne ook tekeningen getoond van de nieuwe bibliotheek die hier gevestigd zal worden. Deze nieuwe bibliotheek gaat de huidige bibliotheek aan de Middenbaan (in het gebouw van Theater het Kruispunt) binnenkort vervangen.

Fotoalbums

Een video van enkele optredens volgt later.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »