Eerste Roparunteams door Barendrecht, 300+ teams volgen nog

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Maandag 5 juni 2017) zullen de 321 Roparun teams uit Hamburg én Parijs door Barendrecht komen. De eerste teams kwamen rond 9:30 uur door Barendrecht. Er doen dit jaar 6 Barendrechtse teams mee aan de Roparun.

Update, fotoalbum: Roparun doorkomst Barendrecht 2017

Enthousiaste bewoners zorgen langs de route ieder jaar voor steeds meer spontane activiteiten. Ook de organisatie van de Doorkomst in Barendrecht probeert er ieder jaar een groter feest van te maken. De activiteiten vinden de hele dag tot 17:00 uur doorlopend plaats langs de route. Het springkussen, de schmink-tent, de clown, het podium en meer activiteiten staan al op het gemeentehuisplein.

Bekijk hier het volledige Roparun programma voor vandaag (Maandag 5 juni 2017) en bekijk hier de kaart met teams die momenteel in Barendrecht zijn én de doorkomst tijden van de Barendrechtse teams

Doorkomst

De teams uit Parijs komen vanuit de Heinenoordtunnel, via de Kilweg richting de Barendrechtseweg. Teams uit Hamburg komen via de Noldijk, Boezemweg en Leedeweg richting de Barendrechtseweg. Vanaf de rotonde 3e Barendrechtseweg / Kilweg /Leedeweg rennen en fietsen alle teams over de Barendrechtseweg richting het gemeentehuisplein. Na een ronde over het plein lopen ze door de Dorpsstraat en over de Voordijk richting Carnisselande. Vlak na de steile fietsersbrug op de Voordijk lopen ze langs de Carnisserbaan, en over de Vrijenburglaan richting het tramviaduct. Vanaf hier wordt de weg richting de Coolsingel gevolgd.

« | »