Veiligheidsdag Barendrecht 2013

[Foto’s + video’s] Vandaag (Zaterdag 6 april 2013) vond de Veiligheisdag plaats op het Binnenhof (gemeentehuisplein) in Barendrecht. Deze dag stond in het teken van vele verschillende hulp- en dienstverleners. Gedurende de dag hebben deze hulpdiensten zich op verschillende manieren laten zien. Zo waren er spectaculaire demonstraties door de brandweer, ambulance en politie. Maar naast deze bekende drie hulpdiensten waren ook defensie, de douane, het hennepteam, Stedin, de buurtpreventiemedewerkers van Smitshoek/Riederhoek, het Rode Kruis, de GHOR, de DCMR, Waterschap Hollandse Delta, Evides, het Centrum voor Jeugd en Gezin, ProRail en het Maasstad Ziekenhuis aanwezig op de Veiligheidsdag.

Deze bedrijven hebben informatie gegeven via kraampjes, speciale voertuigen laten zien en workshops gegeven. Een zeer divers programma zorgde ervoor dat zowel jong als oud zich uren bezig kon houden op de Veiligheidsdag.

Fotoalbums

Video’s

Veiligheidsdag Barendrecht 2013


Multidisciplinaire demonstratie (1/2)


Multidisciplinaire demonstratie (2/2)


Demonstratie fietsteam Politie Rotterdam-Rijnmond


Demonstratie drugshonden Douane

Demonstratie vlam in de pan
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »