30 nov t/m 20 dec: Binnenlandse Baan afgesloten, centrum bereikbaar via omleidingen

BARENDRECHT – Op 30 november start de gemeente met het verleggen van de Binnenlandse Baan, onderdeel van de herinrichting van het Binnenhof. Daarom is deze weg van donderdag 30 november tot en met woensdag 20 december afgesloten. U kunt het centrum in deze periode via de omleidingen nog steeds bereiken.

De afgelopen weken hebben de nutsbedrijven kabels en leidingen vervangen op het plein voor het gemeentehuis. Nu de werkzaamheden in de ondergrond grotendeels klaar zijn, kunnen de werkzaamheden bovengronds worden uitgevoerd.

Bereikbaarheid centrum

Voor een bezoek aan het centrum volgt u zowel met de auto als de fiets de omleidingsborden. Het Onderlangs blijft voor parkeren en bevoorrading van de winkels tijdens de afsluiting bereikbaar. U kunt inrijden via ’t Vlak en uitrijden bij de Hema richting het kruispunt Barendrechtseweg.

Parkeren in het centrum

U kunt op verschillende plekken in het centrum parkeren. Bijvoorbeeld aan het Onderlangs, het Achterom en ’t Vlak. U komt hier onder andere via de Buitenlandse Baan. Met het oog op de inkoop voor de feestdagen heeft de gemeente op het Binnenhof aan de Rijnstraat met stalen platen tijdelijk extra parkeerplaatsen gecreëerd. Vanaf hier kunt u te voet oversteken naar de Middenbaan en Het Kruispunt. U kunt ook parkeren naast het politiebureau of op het parkeerterrein aan het einde van de Maasstraat. Op vrijdagavond (16.00 – 22.00 uur) en zaterdag (9.00 – 18.00 uur) kunt u terecht in de parkeergarage onder het gemeentehuis. De ingang is aan de Maasstraat.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Wegwerkzaamheden« | »