20 februari: Vriendjesmiddag bij Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Op vrijdag 20 februari mogen alle leden van de Leerlingenorkesten BlokfluitKids en SlagwerkKids een aantal vriendjes en/of vriendinnetjes meebrengen. We houden dan een feestelijke repetitie waarbij iedereen wat te doen heeft. Deze happening vind plaats in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Heb je geen vriendje of vriendinnetje bij de Harmonievereniging en wil je wel eens kijken wat daar allemaal gebeurt dan ben je vanaf 7 jaar van harte welkom. Het is niet noodzakelijk dat je een instrument bespeelt want als je het leuk vindt om dit te gaan doen, kan je voor alle instrumenten uit de harmoniebezetting bij ons terecht.

Volwaardig orkestlid

Kom dan op 20 februari van 15.45 tot 16.30 uur eens kijken en meedoen want dirigent Ivo Kouwenhoven krijgt het voor elkaar dat iedereen die nog nooit iets met muziek heeft gedaan zich een volwaardig lid van het orkest zal voelen! Na de repetitie mag je zelf een aantal instrumenten uitproberen, neem gerust je vader of moeder mee.

Als je al blokfluit speelt en je wilt naar een ander instrument overstappen dan ben je ook welkom. Er zijn mogelijkheden om direct al op een ander instrument lessen te gaan volgen. Voor koperen blaasinstrumenten (trompet, hoorn en trombone) begint de vereniging binnenkort een workshop van 6 lessen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Op woensdagmiddag 4 maart van 16.30 tot 17.30 uur zullen we ook bij de ZangKids een vriendjes en vriendinnetjes repetitie houden. Ben je tussen de 8 en 12 jaar en hou je van zingen, kom gerust langs in het Trefpunt.

Muziek Centraal

Op zaterdag 21 maart zullen ‘s middags tussen 13.00 en 14.30 uur in Het Kruispunt achtereenvolgens de kleutergroep en het Leerlingenorkest met Blokfluit- en SlagwerkKids optreden bij “Muziek Centraal” het verenigingsfestival van Harmonievereniging Barendrecht.

Opgeven

Inlichtingen en opgeven voor lessen kan, liefst zo spoedig mogelijk, bij secretaris/leerlingencoach Maria Prooi per mail: secretaris@harmoniebarendrrecht.nl of bel 06 42412638

Kijk ook eens op de site van de vereniging harmoniebarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »