Jubilarissen gehuldigd bij Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen zaterdagavond (10 januari) heeft Harmonievereniging Barendrecht in een goed gevuld Trefpunt, haar traditionele nieuwjaarsconcert gegeven met het Harmonieorkest o.l.v. dirigent Truus Migchielsen. Het orkest bracht een leuk en gevarieerd Nieuwjaarsprogramma waarbij bruisende en verrassende elementen niet ontbraken.

Huldiging jubilarissen

Traditiegetrouw werden de jubilarissen van het afgelopen jaar gehuldigd. Alle jubilarissen waren 12,5 jaar lid: Amber Esbach, Jan Haer, Yvonne van Kooten, Anja Leeuwenburg, Marjolein de Mik, Matthijs Roukema en Karoline Storm. Zij kregen uit handen van voorzitter Frank Verhulst een oorkonde en bondsspeld uitgereikt.

Barendrechts Fanfare

Cees Blinde overhandigde aan burgemeester Jan van Belzen, beschermheer van de vereniging, een boek met de geschiedenis van Barendrechts Fanfare en de daaruit voortgekomen Harmonievereniging Barendrecht.

Cees Blinde, de 84 jarige erevoorzitter van de vereniging, schreef zelf dit boek in de afgelopen jaren. Het is een mooie aanwinst voor het historisch besef van de huidige verenigingsleden en voor alle mensen die belangstelling hebben voor de geschiedenis van de vereniging. Het boek is via de website harmoniebarendrecht.nl te koop voor € 17,50.

Receptie

Na het officiële gedeelte was er een gezellige receptie waar leden en oud-leden elkaar konden ontmoeten. Harmonievereniging Barendrecht kan weer terug zien op een geslaagde avond en heeft ook weer volop plannen voor de toekomst.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen


Fotograaf: Harmonievereniging Barendrecht, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »