Bedankjes op jaarlijkse BBQ bij Fietscrossclub Barendrecht

BARENDRECHT – De jaarlijkse barbecue voor leden en ouders, is een mooi moment om de vrijwilligers van fietscrossclub Barendrecht te bedanken. Zo wordt door Frans van Haaren, bestuurslid communicatie en sponsoring, Veronica van Esdonk bedankt voor de organisatie van de barbecue. Oud-voorzitter, Frank Ummels en zijn vrouw worden bedankt voor al zijn bewezen diensten.

Nu de competities naar een einde lopen, kan er alvast teruggekeken worden op een mooi BMX jaar en vooruit naar nieuwe uitdagingen voor het komende seizoen. Eén van die uitdagingen is het vernieuwen van de bestaande baan. De vereniging hoopt hiermee een goede trainingslocatie voor het talent binnen de vereniging te realiseren en de BMX bekendheid binnen de regio te vergroten. Met een vernieuwde baan zal de vereniging zich kunnen meten met collega verenigingen elders in het land.

Shirt sponsors

Bij een mooie vereniging hoort een mooie uitstraling. Dankbaar is de vereniging dat de shirt sponsors hier een bijdrage aan hebben kunnen leveren. Free Time World is een bekende naam binnen de extreme sports. Rojo transport en Benjan Motoren uit Ridderkerk hebben hun sponsor contract verlengd. Zij konden helaas niet aanwezig zijn bij de barbecue. De heer Van Esdonk van Esdonk Montage en de heer Bruins van Bezorgbeer Vlaardingen & Schiedam overhandigen voorzitter Stefan van Dijk het nieuwe clubshirt. FCC Barendrecht bedankt de sponsors voor hun prettige samenwerking voor nu en in de toekomst.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »