Harmonievereniging Barendrecht in het zonnetje gezet voor 100-jarig bestaan

BARENDRECHT – [Foto’s] Op vrijdagmiddag 2 juli speelden het LeerlingenOrkest en het JeugdOrkest van Harmonievereniging Barendrecht live muziek op het plein bij het Trefpunt. Dit was de afsluiting van een enerverende seizoen waar iedereen opgesloten zat op zijn kamer voor de digitale muzieklessen.

Onder een stralende zon konden de leerlingen aan hun familie laten horen waar ze de afgelopen periode op geoefend hebben.

100 jaar Harmonie

Om Harmonievereniging Barendrecht na eerdere digitale gelukwensen met het 100-jarig jubileum ook nog live in het zonnetje te zetten, bezocht wethouder Tanja de Jonge de openbare repetities van het leerlingenorkest en jeugdorkest. Ook overhandigde ze namens de gemeente aan het bestuur bloemen en een symbolisch cadeau, een zilvertinnen solsleutel. Nu het weer mogelijk is, bezoekt de wethouder de komende periode meerdere cultuurpartners.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »