Tennisvereniging Barendrecht geeft clubhuis make-over en start met Zomer Challenge

BARENDRECHT – De afgelopen maanden is er bij TennisVereniging Barendrecht (TVB) gewerkt aan een volledige make-over van het clubhuis. In dit bijzondere jaar, waarin er ook een jubileum is (65 jaar) en de club werd gekozen tot KNLTB vereniging van het jaar, is er nu ook sprake van een nieuwe passende inrichting die het juiste verhaal vertelt.

Daarnaast start TVB na het succes van vorig jaar (150 nieuwe leden) ook deze zomer met tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers, die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook oud-tennissers en degenen die in de zomer willen kennismaken met een nieuwe sport zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

Nieuwe inrichting clubhuis TVB

De bar werd als eerste aangepakt; groter gemaakt maar ook praktischer en efficiënt ingedeeld, meer overzicht, een aparte koffiehoek en niet verbeterde ergonomie . Tevens werd er een mooi krijtbord geschilderd.

Maar ook het kleurgebruik is aangepakt. TVB Voorzitter Leon van der Wilk: “In het nieuwe ontwerp komt fris geel als accentkleur in combinatie met hout en pittig zwart! Dit is de uitstraling die past bij TVB: verbinden met hun leden! Tevens werden mooie muurfoto’s geplaatst. En dan niet onbelangrijk, er werd voor de jeugd een apart jeugdhonk gecreëerd. Ook het terras en het Ibizaplein kregen een nieuwe inrichting met loungebanken en heerlijke zitjes.

Zomer Challenge

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap bij Tennisvereniging Barendrecht van drie maanden in de maanden juni, juli, augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 2 clinics onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en kunnen zij meedoen met de zeer gezellige TVB clubkampioenschappen. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Start per 1 juni tot 1 september waarbij we rekening houden met de 1,5 meter afspraken op het terrein. Vrij spelen kan zowel in de enkel als de dubbel. “Wij helpen je verder zodat je je snel thuis voelt op deze gezellige club.”

Aanmelden kan op de website tvbarendrecht.nl bij kolom NIEUWS en het bericht Zomer Challenge met de link naar het aanmeldformulier. Kosten voor 3 maanden speelplezier voor volwassen € 50,- en jeugd € 35,-. Voor meer informatie kun je mailen naar zomerchallenge@tvbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »