900e lid Tennisvereniging Barendrecht: 210 nieuwe leden na versoepeling coronamaatregelen

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteren (Zaterdag 27 juni 2020) vond er op het sportpark van Tennisvereniging Barendrecht (TVB) een clinic dag plaats voor alle nieuwe zomerchallenge leden. In de afgelopen weken, na het versoepelen van de coronamaatregelen, hebben 125 nieuwe leden zich hiervoor aangemeld. Als verrassing kwam oud Nederlands kampioen dames enkel uit 2017, Chayenne Ewijk, clinics geven, vooral aan de jeugdleden.

Eerder die dag speelde ze al een demonstratie mixpartij met onder andere het 900e lid van de vereniging: Ingrid Vianen. Zij werd samen met het 100e zomerchallenge lid Nicole Breeman gehuldigd door voorzitter Leon van der Wilk.

Groei aantal leden

Inmiddels is het ledenaantal van de tennisvereniging met 210 nieuwe leden gestegen naar een totaal van 910 leden. Leon van der Wilk: “Dit is voor TVB een historisch hoog aantal nieuwe leden, maar zelfs ook landelijk. De deelnemers gingen tevreden naar huis na de clinic en gaven aan de gezellige sfeer te waarderen. Volgende week zaterdag 4 juli is er wederom een clinic dag met 125 deelnemers.

Meer info over de zomerchallenge en TVB is te vinden op tvbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »