FOTO'S: Wegdromen tijdens Grote Gymshow door Gymnastiekvereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Per 1 januari zullen de onderdelen dans (bestaande uit jazz, streetdance en zumba) en de overige onderdelen van van Gymnastiekvereniging Barendrecht als twee aparte verenigingen verdergaan. De dansdiscipline start een nieuwe vereniging onder de naam Dance Barendrecht. De overige disciplines blijven voortbestaan als Gymnastiekvereniging Barendrecht.

Dit besluit is genomen in goede harmonie tussen het bestuur van Gymnastiekvereniging Barendrecht en de oprichtingscommissie van Dance Barendrecht. Beide verenigingen zullen een nieuwe weg inslaan en zien de toekomst positief tegemoet.

Gymnastiekvereniging Barendrecht en Dance Barendrecht zullen organisatorisch en bestuurlijk profiteren van schaalverkleining en meer focus. Daarmee zullen de disciplines binnen Dance Barendrecht en Gymnastiekvereniging Barendrecht veel gerichter aandacht krijgen en hun ambities makkelijker kunnen realiseren als een kleine vereniging.

Voor de leden van Gymnastiekvereniging Barendrecht en Dance Barendrecht verandert er niets aan de manier waarop zij de sport beoefenen. De contributie, trainingsdagen, en -locaties en ook de trainsters blijven onveranderd. Beide verenigingen zien de toekomst positief tegemoet!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »