Jubilarissen gehuldigd tijdens nieuwjaarsconcert bij Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdagavond 12 januari heeft Harmonievereniging Barendrecht in een goed gevuld Trefpunt haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert gegeven met deze keer het MeezingKoor van de vereniging. Zij brachten een leuk en gevarieerd nieuwjaars programma ten gehore waarbij de liedjes vanaf de oprichting van het koor (2005) tot heden de revue passeerden .

Als nieuwe voorzitter hield Marius van den Berge zijn eerste nieuwjaarstoespraak waarin hij terugblikte op 2018 waarin de vereniging weer veel bijzondere optredens en activiteiten heeft gehad. Hij stond ook stil bij de oprichting van het MeezingKoor ruim 13 jaar geleden.

Jubilarissen

Bijzonder dit jaar was dat 27 jubilarissen van het MeezingKoor werden gehuldigd die hun 12,5 jaar jubileum vierden. Ze werden in 3 groepen gehuldigd door Yvonne van Kooten, Ruud Kastelijn en Meindert Cogenbach, alle drie commissieleden van het MeezingKoor.

De jubilarissen dit jaar waren: Ineke v. d. Velde, Nanke Abrahamse, Elly Baan, Elly Barendrecht, Stien Bergman, Beppie Cogenbach, Coby Doesburg, Trudy v. d. Giessen, Marry Hart, Eke Jippes, Ruud Kastelijn, Marja de Lange, Joke Nab, Joke v. Nielen, Margot van Puffelen, Elly Schippers, Cisca Staat, Hennie Verzijl, Riet Zwijnenburg, Annie v.d. Poel, Corrie Spijkers, Dik de Kreek, Liesbeth van Lochem, Willy de Rek, Coby de Jong, Gerda van Oorschot, Frans van Loon

Na het officiële gedeelte was er een gezellig samenzijn waar leden, oud-leden, familie en belangstellenden elkaar konden ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Harmonievereniging Barendrecht kan weer terug zien op een geslaagde avond en heeft ook weer volop plannen voor de toekomst. Nieuwe ervaren- maar ook aankomende- en beginnende muzikanten zijn van harte welkom bij één van de orkesten of groepen die de vereniging rijk is. Voor zang kan men aansluiten bij het MeezingKoor van de vereniging.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »